Gezondheid en lekker eten voor iedereen

Pompoenpitolie, Pompoenpitten en Oostenrijkse bonen in blik

Pompoenpitolie is het groene goud van Oostenrijk

 

Rijk aan gezonde voedingsstoffen en bijzonder van smaak. Een prachtige aanvulling in elke keuken. Onze Steirerkraft pompoenpitolie uit het Steiermarkgebied in Oostenrijk is toe te voegen in ontelbaar veel gerechten. Verrassend lekker en vol variatie voor horeca en particulier.

Naast de heerlijke culinaire toepassingen in voor-, hoofd- en nagerechten, heeft onze Oostenrijkse pompoenpitolie vele gezondheidsvoordelen voor onder andere een optimale werking van de blaas, prostaat en de hormoonhuishouding. Door het relatief zeer hoge percentage vitamine E heeft onze pompoenpitolie een zeer positieve werking op de huid.

In officieel beschermde gebieden worden de pompoenen verbouwd en op hoogwaardige wijze worden daarna de pompoenpitten verwerkt als eindproduct en geperst tot een verrassend smaakvolle en voedzame olie. Ook de pompoenpitten zijn smaakvol en gezond. Mooie grote, donkergroene pompoenpitten bordevol vitaminen en mineralen. Elke dag een kleine hoeveelheid helpt het lichaam in balans te blijven.

Ontdek het geheim waar u al veel eerder achter had willen komen en geniet met volle teugen van het groene goud van Oostenrijk: pompoenpitolie van Steirerkraft. Daarnaast bieden we extra groot formaat Oostenrijkse pompoenpitten en twee Oostenrijkse bonenvarianten in blik; kant en klaar, dus snel een heerlijk voedzaam gerecht op tafel.

Direct contact opnemen voor particulier, horeca en retail kan natuurlijk ook. We staan je graag te woord.

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Aanbieding

Bestsellers