Over ons

jaco en celestaPompoenzaadolie is in 2012 per toeval op ons pad gekomen en heeft sindsdien uitsluitend positieve en gezonde vibraties opgeleverd in ons ondernemersbestaan.Sinds 1989 zijn Jaco en Celesta van Dam importeurs van het wereldwijd geliefde en stijlvolle italiaanse espressokoffiemerk Manuel Caffè.
Daar is in 2012 ook hét nummer 1 baristaserviesmerk ACME bijgekomen. Topservies uit Nieuw-Zeeland waar baristakampioenen het liefst hun perfecte koffies voor de jury en thuis in serveren.

De pompoenzaadolie deed zijn intrede vanwege een jarenlange zoektocht naar een oplossing in verband met diverse lichamelijke klachten bij familieleden.
Naast de wonderlijk helende werking van dit Groene Goud uit Oostenrijk, speelt pompoenzaadolie een prominente hoofdrol in de keukens van sterrenrestaurants in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland.

Om dit luxeproduct een wat wereldser rol te laten spelen is onze uitdaging om iedereen kennis te laten maken met de heerlijke smaak van deze bijzondere spijsolie. In elke keuken een flesje voor een dagelijks brooddipmomentje en als heerlijke smaakmaker bij diverse gerechten. Pompoenzaadolie en pompoenpitten willen we tot een algemeen aanwezig en gebruikt product maken.