Geplaatst op

Vernieuwde website

Wat is nieuw in het kort:

  • Automatisch uw eigen account
  • Recepten en nieuws
  • Kortingen als u ons aanbeveelt bij vrienden
  • Geld verdienen met ons Affiliate programma

Omdat onze pompoenzaadolie steeds populairder wordt in Nederland en België; was het na 5 jaar tijd om onze website eens op te frissen.

Vanaf nu hebben wij een geheel nieuwe website met een vernieuwde webwinkel. U kunt eventueel wel nog steeds in onze ‘oude’ webwinkel bestellen, indien u dit wenst.

Wanneer u vanaf nu een bestelling plaatst, kunt u ervoor kiezen of u direct automatisch een account aangemaakt wilt hebben. Zo heeft u via een eigen dashboard een duidelijk overzicht van alle bestellingen, facturen en al uw persoonlijke gegevens.

We willen u meer gezonde en lekkere producten naast ons huidig assortiment aanbieden en zullen daarom binnenkort geleidelijk ons assortiment in onze webwinkel uitbreiden.

Ook gaan wij u vanaf heden op de hoogte houden van nieuws omtrent de pompoen en natuurlijk de olie in onze blogs. Daarnaast kunnen overheerlijke recepten niet ontbreken waarin onze smaakvolle pompoenzaadolie vanzelfsprekend een hoofdrol zal spelen.

Geld of kortingen verdienen via onze referral links en/of affiliate programma, behoort vanaf nu ook tot de mogelijkheden. Als er dan via u iets wordt aangekocht door iemand anders, ziet u automatisch in uw dashboard wat u heeft verdiend. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website.

Wij zijn er zeker van dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn met onze geheel vernieuwde website!

Geplaatst op

Paravisie geeft uitleg over voordelen pompoenzaadolie

Het spirituele blad Paravisie heeft in het maartnummer een paginagroot artikel besteed aan onze pompoenzaadolie

In het artikel komen de voordelen met betrekking tot de veelzijdige culinaire toepassingen en de positieve invloed op de gezondheid ter sprake. Daarnaast zijn de geschiedenis en enkele recepten besproken van het steeds populairder wordende ‘groene goud’.
uit Oostenrijk.

Voeding en gezondheid wordt steeds belangrijker. De zogenoemde superfoods stijgen in populariteit en bieden een kans aan iedereen om naast het gewone voedsel een extra boost aan de gezondheid van het lichaam te geven. Onze pompoenzaadolie is zo’n superfood.

We zijn erg blij met deze aandacht en hebben inmiddels vele positieve reacties en meerdere nieuwe horecaklanten, winkels, gezondheidsinstituten en tevens particulieren mogen verwelkomen.

Geplaatst op

Groen goud nu ook ontdekt door Nederland

Pompoenpitolie was tot op heden vrijwel onbekend in Nederland, maar zal vanaf nu steeds meer door de culinair bewust wordende Hollander in de keuken gebruikt worden.

Wij hebben vanaf heden de exclusieve import voor Nederland van dit delicate groene goud uit Oostenrijk. De laatste 15 jaar heeft het gebruik van pompoenpitolie, zowel thuis als in de professionele keuken, een enorme vlucht genomen. In heel Europa blijkt de pompoenolie reeds een enorm succes. De verkoop en het gebruik stijgt jaarlijks en deze gezonde culinaire toevoeging is inmiddels niet meer weg te denken uit steeds meer keukens. In Oostenrijk en de rest van Europa wordt al vele jaren deze diepgroene smaakvolle olie als welkom alternatief voor de standaard olijfolie op grote schaal verkocht; nu is het de beurt aan Nederland.

Mutter Natur is eerlijk en natuurzuiver, rijk aan gezonde voedingsstoffen en bijzonder van smaak. Pompoenzaadolie uit de Oostenrijkse regio Steiermark is toe te voegen in ontelbaar veel gerechten. Heerlijk bijvoorbeeld als brooddip, over salades, vis, vlees, pasta, pannenkoeken en (vanille)ijs. Ideaal voor horeca en particulier.

Tot het jaar 1936 is pompoenzaadolie een officieel erkend medicijn geweest. Dit had als reden, dat naast de heerlijke culinaire toepassingen in voor-, hoofd- en nagerechten, deze Oostenrijkse pompoenzaadolie vele gezondheidsvoordelen bood voor onder andere de huid en een optimale werking van de blaas, prostaat, nieren en hormoonhuishouding. Derhalve zag men ook toen al pompoenzaadolie als één van de gezondste en meest voedzame oliën die er zijn. In officieel beschermde gebieden worden de pompoenen van Mutter natur verbouwd en op hoogwaardige wijze worden daarna de pompoenpitten (koud)geperst tot een smaakvolle olie.

Mutter Natur behoort tot de enkele en beste producenten van pompoenzaadolie die er wereldwijd bestaan. De IFS-Certificering garandeert onder andere de traceerbaarheid van de teler, een gentechniekvrij product, de biologische en een kosher certificering. De spijsolie is een smaaksensatie die je tot nu toe nog niet bereikte met alle huidige oliën. De uitzonderlijke nootachtige smaak, de gezondheidsaspecten en de magische dubbelkleur van groen en rood, maken deze olie tot een absolute ‘musthave’ in iedere nederlandse keuken.

Deze smaakbelevenis luidt een nieuw culinair tijdperk in waarbij naast de olijfolie de pompoenzaadolie een begrip zal worden. Hierbij hoort natuurlijk meteen de lancering van een bijbehorende website: www.pompoenzaadolie.nl. Dit is tevens de eerste pompoenzaadoliesite van Nederland. Op deze site vindt iedereen de gezondheidsvoordelen alsmede culinaire toepassingen, dus recepten, voor de veelbelovende Mutter Natur pompoenzaadolie.

Geplaatst op

Pompoenolie voor een stralend jonge huid

De grootste voordelen voor de huid bij gebruik van pompoenzaadolie worden vooral bereikt door de zeer hoge niveaus van de natuurlijke antioxidanten en meervoudig onverzadigde vetzuren. Pompoenzaadolie heeft een hoog niveau van de gamma-tocoferol-vorm van vitamine E, dat is een zeer krachtige antioxidant.

Antioxidanten beschermen de celstructuur en gezondheid door het neutraliseren van “vrije radicalen”, die gegenereerd worden uit bronnen zoals straling, luchtverontreiniging en peroxiden. Als je hier niets aan doet kunnen vrije radicalen de huidstructuur aanvallen, waardoor het kwetsbaar wordt voor rimpels, infecties en andere schade.

Van Vitamine E is aangetoond dat het een breed scala van voordelen biedt voor de huid. Het is gebleken dat het littekenvorming van wonden tegengaat en dat het striaevorming vermindert. Ook is het aangetoond dat het de gevolgen van psoriasis vermindert, maar ook de roodheid die gepaard gaat met erytheem vermindert (rosacea).
Pompoenzaadolie geeft ook met name belangrijke voordelen wat betreft huidverzorging. Met krachtige antioxidanten en essentiële vetzuren blijkt dat het toevoegen van pompoenpitolie uw huidverzorging zal helpen om de vochtigheid in de huid goed te behouden, een normale celstructuur gehandhaafd blijft, en het zorgt ervoor dat uw huid er gezond uit blijft zien.

Geplaatst op

Eerste pompoenzaadoliesite van Nederland

Tot nu toe was er nog niet veel bekend over dit ‘groene goud’ van Oostenrijk. Op de site vindt iedereen informatie, gezondheidsvoordelen alsmede culinaire toepassingen voor deze veelbelovende overheerlijke en bovenal zeer gezonde pompoenzaadolie. De unieke smaakbelevenis luidt een nieuw culinair tijdperk in waarbij, naast de olijfolie, de pompoenzaadolie nu ook in Nederland een begrip zal worden.

Pompoenzaadolie is een groot succes in het thuisland Oostenrijk en verder in geheel Europa. Inmiddels gebruiken vele miljoenen mensen thuis en tienduizenden professionele restaurantkeukens de diepgroene smaakvolle olie.

Pompoenolie staat bekend als een superfood; in 1773 werd het erkend als geneeskrachtig en door bevoegdheden uitgeroepen tot medicijn door de keizerin van Oostenrijk. Het is rijk aan vitamine E en omega 3, 6 en 9 van de gezonde vetten, en is zeer laag in verzadigd vet. Bovendien verlaagt de olie de hoeveelheid cholesterol in het bloed en heeft het een positief effect op de nieren, de prostaat, de blaas en de algehele hormoonhuishouding.

In officieel beschermde gebieden worden de pompoenen verbouwd. Daarna worden de pompoenpitten op hoogwaardige wijze verwerkt als eindproduct en koudgeperst tot een hoogwaardige smaakvolle en voedzame olie. Pompoenzaadolie is een ongelooflijk veelzijdige dressing en finishing olie. De olie is te gebruiken in salades en op pasta, risotto, soepen, stoofschotels, gestoomde groenten, gekookt vlees, koude vleeswaren, gebak, taart en vanille-ijs. Uitermate geschikt voor vegetarische gerechten en ideaal als additief voor gezondheiddrankjes, zoals slowjuices van fruit en groenten. Daarnaast is de pompoenzaadolie lekker over bijvoorbeeld popcorn en mais(gerechten) of is deze te gebruiken als brooddip en als smaakmaker voor dressings, eieren en groenten.

De unieke rijke nootachtige smaak en magische uitstraling door zijn diepgroene en tegelijkertijd warmrode kleur maken deze olie in de keuken een absolute musthave!
www.pompoenzaadolie.nl